Custom werk

Wat is het?
Ik vind het superleuk om custom illustraties te maken! Denk daarbij aan geboortekaartjes, trouwkaarten, portretten (bijvoorbeeld als uniek cadeau!), of illustraties voor bij een artikel of in een boek.

Daarnaast vind ik het ook superleuk om (kleine) tattoos te ontwerpen zodat je die kunt meenemen naar de tattooshop! Voor een indruk van de ontwerpen die ik voor je kan maken en hoeveel ze ongeveer zouden kosten kun je deze Instagram-post bekijken!

Hoe werkt het?
Als je een custom illustratie of tattoo-ontwerp wilt, vul dan het formulier onderaan deze pagina. Nadat ik je bericht heb ontvangen stuur ik je een formulier toe dat je kunt invullen om mij van de belangrijkste gegevens te voorzien.

Naar aanleiding van het ingevulde formulier neem ik z.s.m. via email contact met je op om de details door te nemen en om een offerte af te spreken! Daarna ga ik voor je aan de slag en heb jij binnen no time een custom illustratie of uniek tattoo-ontwerp!

Wat krijg je?
Voor custom illustraties maken we specifieke afspraken, aangezien dit per situatie nogal kan verschillen. Maar meestal zal het gaan om óf een hoge kwaliteit digitaal bestand (.pdf of .png) dat je kan laten drukken of online kunt gebruiken, óf een hoge kwaliteit digitaal bestand (.png en/of .pdf) dat je zelf kunt laten drukken bij een drukdienst naar keuze.

Als jij dat wilt (en dit gaat altijd in overleg) kan ik ook het bestand voor je laten drukken en het laten bezorgen op een door jou gekozen adres. De kosten van het laten drukken voeg ik dan toe aan de factuur die ik je stuur.

Voor tattoo-ontwerpen krijg je een digitaal bestand (hoge kwaliteit .png) dat je kunt meenemen naar je tattoo artiest, die de tattoo uiteindelijk zal zetten.

Let op: afhankelijk van de plaats waar je de tattoo wilt laten zetten en het advies van de tattoo artiest, kan het ontwerp uiteindelijk wat afwijken van wat ik voor je heb gemaakt.

Vul het formulier hieronder in, dan neem ik z.s.m. contact met je op!